Aktifysio

Tervettä suorituskykyä elämään

Haluaisitko olla terveempi ja vahvempi?

Aktifysio on 15 vuotta toiminut fysioterapia- ja valmennusyritys. Valmennuskonseptin olen kehittänyt minä, Maria Paananen, ja se on tarkoitettu ihan jokaiselle, jolla on terveyteen tai suorituskykyyn liittyvä tavoite. Olit sitten millä lähtötasolla tahansa, autan sinua saavuttamaan tavoitteesi näyttöön perustuvin menetelmin sekä vankkaan käytännön kokemukseeni nojaten.

Valmennukset räätälöin aina tapauskohtaisesti, kokonaisuuden huomioon ottaen ja juuri sinun omia tavoitteitasi kohti edeten. Arvostan ihmiskehon ihmeellisyyttä ja terveyttä todella korkealle, minkä vuoksi terveys on aina keskiössä jokaisessa valmennuksessani. Olit sitten tavoittellinen urheilija tai työ- ja perhe-elämän ruuhkavuosissa painiva perusyksilö, voimme yhdessä tehdä sinusta terveemmän ja vahvemman!

Mitä valmennukseni ei tarjoa

Pikadieettejä

One size fits all -ratkaisuja

Oikotietä onneen

Rääkkitreeniä

Mitä voit odottaa valmennukseltani

Tervettä suorituskykyä ja hyvää oloa tavoittelevia ohjelmia

Turvallista ja osaavaa valmennusta

Tarkkaa ja asiantuntevaa tekniikkaopetusta

Näyttöön perustuvaa tekemistä

Innostavia valmennustapaamisia

Sinun näköistäsi valmennusta

Toimin Kokkolassa sekä lähialueilla, siellä missä sinäkin olet. Teen yhteistyötä useiden paikallisten kuntosalien kanssa ja räätälöin liikuntaohjelmat mielelläni myös koti- ja ulkoliikuntaympäristöön. Tärkeintä on, että ohjelma on tilaajan näköinen ja toteutettavissa missä ja milloin vain!

Instagram

[ff id="1"]